Автор
Ива Петрова

Скандал: Софи Маринова в любовна афера с женен мъж

Софи Маринова въртяла луд романс с озвучителя си. Това пише Intrigi.bg. Според информацията ромската перла е в любовна афера с небезизвестния DJ Валтер, чието истинско име е Валентин Колев.

Скандалното в случая обаче е, че Валентин е женен и очаква първородното си дете всеки момент. В интимна афера със Софка бил заподозрян от собствената му бременна половинка. Въпреки подозренията ѝ обаче тя толкова го обичала, че изключвала от съзнанието си мисълта, че любимият ѝ може да ѝ изневерява с изпълнителката на "Бели ружи".

Според изданието "пожарът" между Софи и Валтера избухнал отдавна - още по времето, когато Маринова делеше покрив с Тодор Давидов-Гринго.

По времето, когато певицата и озвучителя се наслаждавали на бурната си страст, Гринго бил в затвора. Самият той подозирал за връзката между двамата, но нищо не можел да направи от там. Едва след като излязъл от зандана, Гринго си казал думата. Неслучайно малко след като го освободили, Софи се появила на участие с гипсирана ръка.

Къде ги е крила досега: Софи Маринова зашемети с това деколте
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Къде ги е крила досега: Софи Маринова зашемети с това деколте

Автор Ева Григорова

С аферата на ромския славей с озвучителя ѝ били наясно всички в това число и синът на Маринова - Лоренцо, който също се доверява на професионалните услуги на Диджей Валтер.

Колегите на изпълнителката били изключително възмутени от връзката ѝ не само заради голямата разлика в годините между двамата, но най-вече заради факта, че жената на Валентин очаквала бебе. "Момичето, ако разбере, голяма беля може да стане – да не дава Господ. Акъл няма Софка", терзаели се близките ѝ.

View post on Instagram