Автор
Пепа Попова - Пепита

Какво носят французойките в жегата: 5 стилни визии от модни инфлуенсъри

Това лято жегите чупят рекорди, но ние не се предаваме и се стремим да имаме стилна визия въпреки всички пречки. Разгледахме социалните мрежи на френските инфлуенсъри и забелязахме няколко образа, в които по-лесно и приятно можем да прекараме това лято.
Рокля-риза + сандали
Един от класическите образи на парижанките, който изглежда добре и по улиците на други градове. Рокля без ръкави и червени сандали въплъщават удобна и изискана визия.

View post on Instagram
 

Топ + дънкова пола
Късо горнище с връзки, съчетано с дънкова миди пола, обувки на ниско токче и малка чанта е най-доброто съчетание за натоварен ден в града. 

View post on Instagram
 

Леки бермуди + горнище без презрамки
Широки бермуди за повече комфорт и черен топ без презрамки (възможен е и корсетен силует) са най-добрият вариант за горещите месеци. Ярко жълтите аксесоари, като сандали или очила, ще допълнят визията. 

View post on Instagram
 

Свободна къса тениска + лека пола
За стилна и удобна визия съчетайте кроп топ с пола от летящи полупрозрачни материи. Верижният колан ще бъде красиво бохо допълнение към образа. 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Топ на райе + спортни шорти
Този сезон смело съчетаваме тенденции, които на пръв поглед не би трябвало да са в хармонична двойка. Избираме раирана тениска, ярки спортни шорти и крачим уверено в слънчев ден. 

View post on Instagram
 
View post on Instagram