Автор
Ева Григорова

Алекс Раева показа годежен пръстен: Имам нещо да ви казвам (Снимки)

Алекс Раева се похвали с годежен пръстен. Актрисата и певица сподели кратко видео на красивото бижу от яхтата, с която обикаля в компанията на любимия си Любомир Палаханов и семейството на Орлин Горанов.

"Имам нещо да ви казвам", написа тя на стори в Инстаграм. Това ще е първи брак за чаровната звезда, която доскоро се изявяваше и като водеща на "Денсинг старс".

Двамата с Палаханов се радват на дъщеричка, която носи името на бащата на Алекс - актьора Илия Раев.

Любомир пък има един брак зад гърба си и пораснали наследници, но Раева неведнъж е отбелязвала, че не тя е причина за разпадането на тази връзка, както злите езици обичат да повтарят.

View post on Instagram
 

Вече няколко седмици 43-годишната телевизионерка показва красиви кадри от морската си почивка с Орлин Горанов, жена му Валя и Палаханов.

Именно изпълнителят на "Светът е за двама" и съпругата му са виновниците Алекс и Любомир да се запознаят през 2018 г. Тогава самата Раева отказва да пътува с яхта, но отстъпва пред молбите на Горанов. Там среща Палаханов, в когото се влюбва от пръв поглед.

View post on Instagram
 

"Аз направих първата крачка към нашата любов", разказва по-късно Алекс. "Един вид аз го свалих. Ние през годините сме се засичали къде ли не и много пъти, но въобще не сме се забелязвали. Даже когато разбрал, че и аз ще съм на една и съща лодка с него, той казал "Коя? Алекс Раева? Оф, добре, ще я изтърпя няколко дни". Е, изтърпя ме, горкичкият", смее се Алекс.

В продължение на седмица двамата не спират да общуват, водят продължителни разговори, а химията помежду им е тема на разговор за всичките им приятели. След като стъпват на твърда земя, Алекс заминава за Египет на отдавна планирани тренировки по гмуркане.

Алекс Раева за малко да се откаже от Слави заради Деси Добрева
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Алекс Раева за малко да се откаже от Слави заради Деси Добрева

Автор Ева Григорова

За първи път лети с огромно нежелание и няма търпение да се прибере отново в България и да види Любомир. Той също я чака и връзката им се развива светкавично.

Месец и половина по-късно Раева вече е бременна с бъдещата си дъщеричка Лия, която тази година ще пристъпи за първи път прага на училището.

View post on Instagram