Иво Аръков ще се завърне в любимия Слънчев бряг, макар и само за 1 вечер. Той заедно с Антоан Петров и Кирил Ефремов ще превърнат Bedroom beach в театрална сцена, за да изнеасат на нея своето култово представление „Спанак с картофи“. Неговата премиера е насрочена за 11 август от 21:00часа, а билетите вече са в онлайн продажба на промоционални цени.

Сашо Кадиев и Мариан Бачев също ще гостуват в Слънчев бряг. Те ще представят ,,Аз, досадникът" на 04 август, комедия, в която смехът избухва в изобилие и ни държи в напрежение до последната секунда! Двамата невероятни актьори играят наемен убиец и самоубиец в две съседни хотелски стаи. Единият има мишена за убиване, другият е нещастно влюбен.

„Тази година южният плаж в Слънчев бряг ще бъде мястото, на което ще се изявяват големите български музикални и театрални звезди. С огромен интерес се очаква изявата на Васил Найденов на 31 юли, а наред с него ще дойдат и цяло съзвездие чуждестранни артисти като Andre Souid и Dj Dali. Имаме желанието да развиваме курорта като място, което е атрактивно за младото поколение, на което ще предложим качествено ново забавление“ – коментира г-н Веселин Борисов от Bedroom beach.

Веселин Борисов
Веселин Борисов
(в материала има продуктово позициониране)