Автор
Ева Григорова

Златка Райкова отнесе тежки критики заради имплантите

Плейбойката Златка Райкова отнесе сериозни критики към силиконовия си бюст, докато е на почивка в испанския курорт Марбея.

Макар и да не беше нападната индиректно, Райкова получи съвет от своя поддръжничка. Ето какво ѝ написаха към една от последните ѝ публикувани снимки, на която бюста на г-жа Хачатрян целенасочено бие на очи и се откроява:

Златка
Златка
Instagram

"Малеее тези импланти хич не ги харесвам вече. Дълги години бях с тях, толкова съм щастлива, че ги махнах завинаги. Повечето жени трябва да се замислят върху това", написа последователка на Злати в Инстаграм.

И други побързаха да разкритикуват пазвата на блондинката, описвайки ги като "Качени на врата". Мнение по въпроса заявиха и други специалистки: "Остави това, какви щети правят на тялото, а не се говори за това!".

Златка Райкова
Златка Райкова
Instagram

Заедно със Златка и съпруга ѝ Карен е и големият син на силиконката - Благойчо от връзката ѝ с футболиста Благо Георгиев. Към момента влюбените не са показали с тях да е и наследника им Карен-младши, който най-вероятно е останал при някоя от бабите.

Златка Райкова със самоирония: Бях абсолютна глупачка
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Златка Райкова със самоирония: Бях абсолютна глупачка

Автор Ева Григорова