Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес разширете хоризонтите си

Овен – Излишната нервност може да доведе до търкания с околните, които е добре да избягвате. Разрешете си да се отпуснете и да действате спонтанно. Необходимо е да поставите малко ред в живота си, особено в личните отношения, въпреки че може да не е лесно да го постигнете.

Телец – Днес вероятно ще решите да променяте плановете си в движение, така че не си струва да планирате нищо предварително. По-добре да не вземате сериозни и важни решения. Нуждаете се от спокойна атмосфера, затова се опитайте да бъдете заобиколени от подходящите хора.

Близнаци – Вибрацията драстично се повишава този следобед, когато Марс формира хармоничен аспект с Нептун, помагайки ви да намерите любов и подкрепа едва ли не зад всеки ъгъл. Разширете хоризонтите си. Някои ще бъдат вдъхновени да завършат нещо, което дълго са отлагали.

Рак – Предстоящото пълнолуние ви прави много по-уязвими и чувствителни от обикновено. Вашето самочувствие и самоувереност дори могат да бъдат подкопани от някого. Нуждаете се от подкрепа и вдъхване на кураж. Не предприемайте нищо важно сега.

Лъв – Емоционалният фон на деня е нестабилен, има тенденция към прояви на раздразнителност и нервност. Избягвайте грубото отношение и не допускайте да бъдете въвлечени в конфликти. Не бързайте да предприемате действия, следвайте предварителен план.

Дева – Вашата увереност се повишава, докато Луната продължава пътуването си през Козирог и аспектира Сатурн, което улеснява отприщването на шефа вътре у вас. Сега също е добър момент да се съсредоточите върху дългосрочни цели.

Везни –Планетите ще влеят силна доза оптимизъм във вените ви. Вместо да се фокусирате върху нещата, които никога не сте правили, фокусирайте се върху нещата, които можете да направите. Време е да излезете от зоната си на комфорт и да участвате активно в живота!

Скорпион – Най-доброто нещо, което можете да направите в този ден, е да се посветите на почистването на дома си и да извадите от шкафовете всичко, което вече не ви е полезно и е ненужно, за да го дадете на тези, които се нуждаят.

Стрелец – Опитайте се да не влизате в конфликти с другите. Противоположните мнения не трябва да бъдат източник на нервност, а на креативност. Приемете, че понякога трябва да играете по правилата на другите, за да сте щастливи.

Козирог – Планетите ще ви насърчат да преодолеете ограниченията си, да вярвате повече в себе си и да превърнете някои от мечтите си в реалност. За да намерите наистина щастието, което търсите, трябва да се съсредоточите върху нещата, които са наистина важни за вас. Не се тревожете какво казват другите за вас, следвайте сърцето си.

Водолей – В живота ви има някои неща, които не чувствате задоволителни, но ако стоите със скръстени ръце, няма да стигнете до никъде. Мобилизирайте се и поемете управлението, но без да поемате твърде големи рискове, за да не загубите почва под краката си.

Риби – Марс ще изстреля бенгалски огън към величествения Нептун, който се намира във вашия знак. Много е вероятно да се почувствате подкрепени от любящата Вселена и да пожелаете да споделите невероятната енергия със своята половинка.