Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през август ще имате нужда от облекчение на нервността и добра почивка

Скъпи Овни, на тези, които се занимават с частен бизнес, предстои изключително динамичен месец. Да, ще има много препятствия и трудности, но ще бъдете повече от доволни от крайните резултати, особено тези от финансово естество. Други – ще се занимавате със сложни задължения, взискателни проекти и дългосрочни планове и сътрудничества, които ще изискват от вас силна концентрация, добра организация и отговорност.

Някои ситуации в работата няма да ви харесват – независимо дали става въпрос за отношенията с шефове, колеги, начина на работа или нещо друго, по същество дори няма значение, но е важно, че сега не е подходящото време за смята на работата, особено на прибързаните действия. Ще имате нужда от облекчение на нервността и добра почивка.

През първата десетдневка на август, въпреки че нищо не предвещава проблеми в партньорствата ви, изглежда, че няма да сте съвсем в стихията си. Възможно в някои моменти да имате чувството, че връзката ви е в застой. Няма причини емоционалните ви връзки и отношенията ви с любим човек да не бъдат качествени през този месец. Вие двамата с партньора си сте в много добра фаза, постигате разбирателство и близост, както и взаимна подкрепа. Евентуално може да ви дойде малко по-натоварен периода, така че гледайте да не пренасяте негативна енергия и нервност към отношенията си. Периодът е чудесен за пътувания и забавления, но и за истинска гореща лятна любов, която може да бъде и по-сериозна (ако сте в настроение за това).

Ретроградният Меркурий може да ви подтикне да копнеете за някоя стара връзка, но звездите ви съветват да не гледате твърде далеч в миналото, защото пред вас е време на интензивни събития, вълнение и нови хора, които наистина могат да освежат любовния ви живот.