Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес се постарайте максимално да се отпуснете и да се оставите на течението на живота

Овен –Днес практически ще се окаже бездействащи. Рискувате да се окажете в обсега на човек, който ви причинява изключително раздразнение. Научете се да контролирате емоциите си и не позволявайте на негативността да ви завладее.

Телец – Краят на седмицата носи Пълнолуние, което попада във вашия 9-ти дом на мирогледи и пътуване. Тъй като се противопоставя на вашия 3-ти дом, могат да възникнат проблеми, ако възникнат спорни дискусии, така че е най-добре да оставите неразрешените проблеми за друг ден.

Близнаци – Днес вероятно ще имате проблеми от деликатно естество - възможно е да бъдете изненадани от гости и да нямате какво да сервирате на масата, а и да нямате време за това. Не се смущавайте, предложете каквото можете - никой не ви кара да влагате излишни усилия.

Рак –Днес ще попаднете в свят на емоции и чувства и то доста приятни. Потопете се в тях напълно и денят няма да бъде напразно изживян. Вашият късмет, весело отношение и любов към живота ще ви помогнат във всичко.

Лъв –Днес кофеинът ще бъде особено вреден за вашето здраве, така че категорично не се препоръчва да пиете много или други ободряващи напитки. Трябва да избягвате суетенето и да се грижите за изтощените си нерви, да слушате успокояваща музика.

Дева – Днес си позволете да се отпускате и да се наслаждавате на живота. Вие сте най-важният VIP човек в живота си, така че не забравяйте за това! Време е да дадете възможност на тялото си да си почине правилно. И за това просто да лежите на дивана няма да е достатъчно, опитайте да смените средата.

Везни –Днес трябва да сте малко по-спокойни и уравновесени от обикновено. Експлозиите от емоции ще имат твърде силен отзвук върху вас. Вашите намерения са прекрасни, но времето за тяхното осъществяване не е.

Скорпион – Днес може да вземате решения за каквото и да е само ако имате достатъчно информация и сте обмислили всичките си възможности. Не позволявайте на тежките мисли да ви погълнат. Те отнемат енергията ви, пречат ви да се съсредоточите върху светлите и радостни неща и просто да се насладите на този прекрасен живот.

Стрелец – Очаква ви петзвезден ден и добро настроение. Ще почувствате прилива на огневата мощ на Марс, който днес влиза във вашия дом на партньорството през духа, вените и слабините си през следващите няколко дни и седмици.

Козирог – Днес личният ви живот ще е пълен с всякакви изненади, както приятни, така и не толкова. Във всеки случай, трябва да помислите доста сериозно как най-добре да действате в настоящата ситуация и как да увеличите броя на радостите и да намалите неприятностите.

Водолей –Днес ще бъдете във възход, ще забравите за всичките си проблеми - ще имате толкова интересно занимание, че просто няма да имате време да си спомняте за тях. Можете да се отдадете на активен отдих, това ще ви е от полза сега.

Риби –В този ден трябва да запомните, че това, от което се страхувате, в повечето случаи не е нищо повече от плод на вашето въображение. Само чрез анализиране на различни гледни точки можете да вземете правилното решение.