Автор
Ива Петрова

Андрей в очакване на второ дете

Тв продуцентът Андрей Арнаудов е в очакване на втора рожба.

Половинката му Емануела Толева обяви новината със снимка, на която ясно се вижда порасналото коремче. До нея са Андрей и първородния им син. Без много обяснения, Ема просто остави снимката да говори, пише Hotnews.bg

View post on Instagram
 

За втората си бременност жената на водещия на "Фермата" проговори и при гостуването си при Мон Дьо по Нова телевизия тази сутрин. ,,Може би детството, което имахме, не е това детство, което аз искам да дам на моите деца", сподели още тя. "Доста често в семейството родителите не се разбират и когaто на тези две основни фигури взаимоотношенията им са меко казано нехармонични, това неминуемо рефлектира върху децата. Не винаги е било хубаво и не винаги е било уютно и приятно у дома“, заяви Толева.

View post on Instagram
 

Емануела сподели, че е имала проблеми като по-млада във взаимоотношенията с партньорите си. "По някакъв начин, въпреки че моделът на взаимоотношенията на моите родители не ми е харесвал, колкото и да се опитвам да го отричам, в някакви моменти съм го повтаряла. Например, ставам и си тръгвам от някъде, защото някой някога е ставал и си е тръгвал", призна тя. Това, което било по-драматично и ограбващо, е че отключва проблем с храненето. "Първоначално не се хранех известно време. Имах анорексия. След това толкова вече бях спряла да се храня, че като започнех да го правя, не можех. Това беше един много дълъг процес. Продължи години. Борба е, това е от зависимост“, изповяда се брюнетката.