Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, през август общувайте и опитайте всички прелести, които този месец носи.

Скъпи Телци, август е добър период за правене на планове (и бързото им реализиране, особено ако тези планове са свързани с общуване, забавление, пътуване). Колкото до свободното време – насладете му се, докато можете, общувайте и опитайте всички прелести, които този месец носи.

Енергията ви е отлична, имате ясни цели и достатъчно сила и постоянство, за да ги постигнете. Резултатите от деловата ви ангажираност ще пристигат по-бавно, но бъдете сигурни, че ще дойдат. Състоянието на финансите се подобрява и е възможно да се получат пари от допълнителни източници. Ако се стремите към смяна на работното си място или се опитвате да си намерите работа, този месец не е най-подходящото време да сключвате качествени договорки и да намерите добра работа.

Може да има важни промени в житейската ви ситуация през този месец, но всички те са предназначени да увеличат емоционалната ви стабилност. Това е вашето време да създадете благоприятна и хармонична среда в семейния си живот.

През втората декада на месеца, когато Меркурий става ретрограден, за свободните представители на знака може да донесе някои пропуснати любовни възможности, които отново да станат актуални, стари влюбвания да се върнат в живота ви или дори да се свържете с някои от бившите си партньори. С малко късмет и малко повече усилия, това, което е било, може да стане това, което е. Обвързаните пък са отдадени повече на семейството, дома и вниманието им е насочено само към любимите хора. Този период е отличен за някои отношения, които са били малко нестабилни в предишния период, сега отново да се озоват на стабилна основа.