Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, през август най-накрая ще започнете да се чувствате по-спокойни, по-весели, по-пърхащи

Скъпи Близнаци, ако обичате постоянно да бързате и да не стигате никъде навреме, това е месецът за вас.

Ако обичате да сте в настроение "приказка без край", то този период ще ви зарадва.

С началото на месеца вие сте в страхотна позиция. Марс е във вашия знак, което е привилегия веднъж на две години и което ви дава голямо предимство да преследвате това, което искате най-много, с надеждата да го получите. Юпитер е също в Близнаци, което засилва шансовете ви за късмет. Мнозина ще намерят интелигентни начини да увеличат спестяванията си. Освен това може да се решите да поискате увеличение на заплащането или да си договорите заплата за нова работа.

Първата декада е добра за приключване на трудни задължения или бизнес проекти. Вие сте отговорни и отдадени на работата и няма съмнение, че ще свършите всичко добре и навреме. Отношенията с колеги и началници ще бъдат добри.

През втората декада бъдете малко по-внимателни в отношенията на сътрудничество – може да има напрегнати моменти, в които трябва да запазите търпение и да сте готови на компромиси.

Избягвайте да стоите твърде дълго на слънце, особено през втората половина на месеца. През този период възрастните хора трябва да проверяват кръвното си налягане по-често.

Много забавни занимания, общуване или пътувания (особено в третата декада на месеца) и ваканция очакват партньора ви и вас. Така или иначе, най-накрая ще започнете да се чувствате по-спокойни, по-весели, по-пърхащи.

Връзката ви започва да се подобрява, предстои ви хубав емоционален период. Любовта е възможна чрез социални дейности, социални мрежи, но също и при пътуване. Ще се появят доста ухажори/ки и ще имате възможност да избирате. Новите любови са актуални, някой ще ви запали на мига и ще светнат всичките ви любовни лампички.