Автор
Ива Петрова

Омъжи ли се Мика Стоичкова?

Голямата дъщеря на Христо Стоичков – Михаела, се е омъжила за своя приятел Мартин Трайков. Това стана ясно от снимка, която той сподели в Инстаграм профила си. На нея архитектът носи брачна халка, а Мика написа отдолу: „Съпруг сладък мой“, но по-късно изтри коментара си.

View post on Instagram
 

До момента двамата влюбени не са издали нищо повече за тайната си сватба, за която Мика загатна на 1 юли в социалните мрежи.

„Когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш остатъкът от живота ти да започне възможно най-скоро! 19 дни“ – написа тогава тя, като добави емотикони на булка, сърчице и младоженец.

View post on Instagram
 

Това навежда на мисълта, че тържеството се е състояло през уикенда и най-вероятно на родното Черноморие, тъй като снимката на Мартин е от Слънчев бряг.Мика Стоичкова многократно е споделяла, че Мартин е най-голямата ѝ любов и човекът, който я прави истински щастлива. Наскоро дори се появиха слухове, че е бременна, но засега липсва официално потвърждение.

Голямата дъщеря на Камата вече има едно дете - Миа, от брака с Айкут Рамадан, който продължи едва 3 години. Трайков също има един брак зад гърба си, от когото има син, Крис, пише "Струма".