Автор
Веселина Петрова

Ето какви ще бъдат изпитанията в "Островът на 100-те гривни"

Българската версия на приключенското риалити "Островът на 100-те гривни“ определено разчупва правилата. В оригинала на шоуто водещият е само един, а в бг варианта Александър Сано ще си има красива и сексапилна помощничка в лицето на Диляна Попова.

Вторият трейлър на риалитито ни напомня, че състезанието е "нова вселена със собствени закони и правила. Силата не е в ръцете ти, а в гривните ти. Приятелството те движи напред, но за да си начело, трябва и малко късмет“.

View post on Instagram
 

В началото на юли Слави Туджаров, участник в "Сървайвър“, сподели в "Преди обед“ какво е значението на гривните и защо е нужен малко късмет.

"Островът е изпитание не само за физиката, но и за психиката. Няма как да си починеш добре, трябва постоянно да следиш какво правят другите, защото всеки има някаква стратегия. Гривните всъщност са ти животите в играта. Всеки започва с три гривни и ги залага в определени моменти. Има и малко късмет, защото всяка вечер се върти едно колело, което показва кой ще бъде главатар на деня. Той избира кои да ходят на битки. Ако нямаш гривни и никой не иска да ти даде своя, си тръгваш“, поясни Слави Туджаров.

View post on Instagram
 

Той и още няколко инфлуенсъри бяха за кратко на острова, за да се запознаят с условията и да изпробват част от игрите.

На Филипините времето е горещо и много влажно. Вероятно затова водещият Александър Сано сподели в Инстаграм един призив.

"Банята и стилните дрехи са две от най-великите човешки изобретения. Използвайте ги, моля, всеки ден!“, написа актьорът с чувство за хумор, пише "Факти".

Всеки ден водещият Сано споделя на стори нови снимки от острова и начина на живот на него, които като мънички парченца разказват за случващото се в играта.