Автор
Антония Михайлова

4 зодии, чийто живот ще се промени драстично и завинаги през август 2024 г.

Август ще бъде месец на големи трансформации и неочаквани събития за някои зодиакални знаци. Звездите се подреждат по начин, който предвещава дълбоки промени, носещи както предизвикателства, така и възможности.

Кои са четирите зодии според астролозите, чиито животи ще бъдат драматично и завинаги променени през този съдбовен месец, предстои да разберем сега:

Овен

На 4 август Новолунието в Лъв ще настъпи във вашия пети дом, който управлява творческото изразяване, романтиката и отношенията с децата. Това е страхотно време за нови начала, изграждане на увереност и демонстриране на личните таланти. Венера ще се премести в шестия ви дом, така че трябва да се съсредоточите върху личностното развитие и грижата за здравето. Бъдете внимателни към графика си и не забравяйте за собствените си нужди, като избягвате ненужния стрес.

На 5 август Меркурий ще бъде ретрограден в шести дом, което ще изисква преосмисляне на работните навици и рутината. Може да се наложи да се сблъскате с трудности, но това време е идеално за саморазвитие и подобряване на вашите умения. На 14 август Меркурий се завръща във вашия пети дом, предоставяйки възможност да преосмислите творческите си планове и взаимоотношения.

Близнаци

За Близнаци Новолунието в Лъв ще настъпи в трети дом, който отговаря за комуникацията и учението. Това е подходящо време за започване на нови проекти, свързани с обучение или развитие на умения. Общуването с околните ще стане по-интензивно, ще се появят нови познати или връзките с роднини ще се засилят. Венера ще влезе във вашия четвърти дом, създавайки хармония в семейните отношения.

Ретрограден Меркурий на 5 август в четвърти дом може да наложи преразглеждане на семейни въпроси, свързани с недвижими имоти. Това е време за задълбочен анализ и разрешаване на стари проблеми. На 14 август Меркурий ще се върне в трети дом, предоставяйки възможност да подобрите комуникативните си умения и да изразите мислите си.

Лъв

Новолунието на 4 август ще настъпи в първи дом на Лъв, който символизира личността, независимостта и посоката в живота. Това е време за нови емоционални цикли, когато за Лъвовете е важно да се вслушват в интуицията си. Възможни са нови начала, които ще помогнат за определяне на бъдещия ви път в живота. В същия ден Венера ще влезе във втория дом, свързан с материалните ценности и самочувствието.

Това е добър период да се погрижите за себе си и да инвестирате в развитието си. Внимавайте обаче да не харчите твърде много, тъй като Меркурий ще започне ретрограден на 5 август, което може да доведе до преразглеждане на финансовите планове. На 14 август Меркурий ще се върне в първи дом, подчертавайки необходимостта от личностно израстване и себеоткриване.

Зодиите, които ще забогатеят през август
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Зодиите, които ще забогатеят през август

Автор Евелин Попадийна

Дева

За Девите новолунието ще се случи в 12 дом, който отговаря за духовното развитие и освобождение. Това е моментът да поставите енергийни граници. В същото време Венера ще влезе в първи дом, като ще ви даде увереност и ще увеличи чувството ви за независимост.

Необходимо е да се отбележи, че на 5 август, с началото на ретроградното движение на Меркурий в първи дом, Девите трябва да бъдат особено внимателни. Това не е най-доброто време за започване на нови проекти. Вместо това трябва да обърнете внимание на вътрешните си преживявания и себепознание. На 14 август Меркурий се завръща в 12-ти дом, поставяйки на фокус скритите аспекти на личността ви.