Автор
Ева Григорова

Точно преди сватбата: Огромен скандал между Сашо Кадиев и Ивелина

Остава съвсем малко време до сватбата на Александър Кадиев и Ивелина Чоева и изглежда, че подготовката за голямото събитие вече внася напрежение помежду им. Всъщност двамата са имали голям скандал, издава актьорът в "Преди обед" в последния епизод с дългогодишната водеща Деси Стоянова.

Повод за кавгата бил първият сватбен танц. Ивелина много искала двамата да изтанцуват танго, но Алекасандър бил твърдо против, казал че това е пълен абсурд. В крайна сметка спорът е приключил и в момента двамата репетират танца, но не е ясно какъв ще е и коя ще е специалната песен, на която ще е.

View post on Instagram
 

Кадиев имал и друга неприятна случка наскоро, защото искал да прекара ергенското си парти единствено в компанията на дъщеря си Кати. Уви - актьорът се разболял от гнойна ангина с абсцес, заради което се наложило да лежи в болница, където са му вливали антибиотици. Но и това вече е в миналото и Кадиев вече е здрав, в очакване на сватбата.

А колкото до моминското парти на Ивелина - то ще бъде изненада за нея, но се знае, че ще продължи цели 3 дни, в компанията на 10-те ѝ най-близки приятелки.

View post on Instagram
 

Вече се знае и къде ще бъде меденият месец на младоженците. Оказа се, че двамата са се спрели на Филипините, а билетите за дестинацията са подарък от майката на Ивелина.