Автор
Ева Григорова

Красотата е в смелостта: Антоанет Пепе сподели уникали снимки, Карамански свали протезата

Антоанет Пепе и любимият ѝ Иво Карамански-младши са в трепетно очакване на бебе, което се очаква да се появи на бял свят буквално всеки момент. А до тогава инфлуенсърката е все така активна в социалните мрежи, доскоро дори се любуваше на родното Черноморие и изглежда, че очаква момента на раждането по-скоро с вълнение, отколкото със страх.

Напоследък Пепе споделя полезни клипчета, в които споделя мислите си и познанията си на тема отношенията между родителите, след като се появи бебе. И определено въздейства вдъхновяващо на последователите си.

View post on Instagram
 

Тя за пореден път успя да развълнува последователите си, заедно с таткото на бебето, което очаква. Двамата споделиха няколко сладки снимки, на които позират с трите деца на Антоанет и определено си личи, че са много задружно и щастливо семейство. А Иво Карамански-младши изглежда е приел с отворени обятия двете дъщери и сина на Пепе, което показва завидна зрялост и наистина огромна любов от негова страна.

Нещо повече - на кадрите той за пръв път се показва публично без протезата, която носи след тежката катастрофа, в която загуби едната си ръка. И няма нищо по-красиво от смелостта и искреността, които виждаме на тези снимки.

View post on Instagram
 

Той показва силно присъствие на духа, въпреки злополуката и към днешна дата, благодарение на протезата, успява да върши всекидневните си задачи и да прави, каквото пожелае, защото с бионичната си ръка, това е напълно възможно.