Автор
Ева Григорова

Сгодена ли е: Преслава се появи с красив пръстен на безименния си пръст

Една от най-слушаните и обичани фолкдиви Преслава изглежда, че се е сгодила. Този слух упорито обикаля чалга средите през последните дни. Той е предизвикан от факта, че на едно от последните си участия по морето Преслава излиза на сцената и гордо демонстрира огромен пръстен със скъпоценен камък на безимения си пръст. В нощното заведение почитатели на кръшния жанр веднага са видели бижуто и и са коментирали, че любимката им е на път официално да застане пред олтара.

Преслава от години живее на семейни начала с приятеля си Павел, от когото има дъщеричка Паола (5 г.). Двамата влюбени нямат официален брак, макар че фолк певицата няколко пъти е намеквала, че си мечтае да бъде булка. За брак между двамата се заговори още през 2020 година, но така и не стана ясно дали двамата са предприели важната стъпка.

Наскоро изпълнителката навърши 40 години и не е изненада, че мислите ѝ са насочени към традиционно българско семейство. По-рано тази година добричлийката направи и друга голяма промяна в живота си, след като стана ясно, че променя своя музикален стил.

View post on Instagram
 

Най-титулуваната откъм награди изпълнителка в кръшния жанр временно не иска да произвежда чалга хитове, а е решила да насочи вниманието си към чистата фолклорна музика. За щастие на нейните фенове Преслава няма да зареже окончателно чалга кариерата си и един ден отново ще се върна към познатото си поприще.

Преслава призна дали е бременна
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Преслава призна дали е бременна

Автор Ева Григорова