Автор
Веселина Петрова

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Тази седмица ще бъде особено успешна в интимен план за зодиите Рак, Лъв и Козирог.

Овен

В началото на седмицата можете да почувствате, че сте забравени, че не ви обръщат достатъчно внимание. Но това не е така и към уикенда ще имате възможност да се уверите, че не сте прави. В четвъртък е възможна случайна среща с бивше гадже.

Телец

Вашата половинка ще ви подготви чудесна изненада, така че уикендът ви ще бъде наистина незабравим. Тази седмица необвързаните Телци ще срещнат човек, който ще разтупти сърцето им.

Близнаци

Дори и да не сте доволни от нещо в настоящата си връзка, не забравяйте, че това е вашият избор. Не се опитвайте да промените мъжа, само ще влошите нещата. Или променете възприятието си, или намерете някой, който ще ви подхожда във всичко!

Рак

Тази седмица ще бъде истински празник на любовта и щастието за вас! Позволете си да се почувствате като крале. В четвъртък и неделя ще преживеете незабравими събития, които близките ви ще ви подарят.

Лъв

Тази седмица може да е една от най-щастливите за вас през лятото. И всичко това благодарение на избрания от вас човек. Оценявайте този, който е наблизо. Най-важното е да не разказвате на всички за връзката си и всичко ще бъде страхотно.

Дева

Няма нужда да се карате с някого, на когото държите, в противен случай ще трябва да го търпите дълго време. Вманиачен обожател, който доскоро ви е бил безинтересен, изведнъж ще ви изненада с друг тип поведение. През уикенда се опитайте да посветите време на себе си и на страстта си.

Везни

Тази седмица ще създадете няколко нови запознанства. Ще бъдете доста ухажвани. Можете да се наслаждавате на обстоятелствата и да мислите кой ви харесва повече. Накрая ще остане само един...

Скорпион

Липсва ли ви внимание? Това може да се коригира. Най-важното е да сте в настроение и да излъчвате положителна енергия. Представителите на другия пол ще забележат това и до края на седмицата няма да имате време да отговорите на всичките им предложения.

Стрелец

Вашият чар не може да остане незабелязан. Тази седмица флиртът на работното място може да прерасне в служебен роман. Помислете дали имате нужда от това. В петък се постарайте да отделите време за спорт, ще ви е от полза.

Козирог

Много е възможно през първата половина на седмицата да се сбъдне това, за което отдавна мечтаете. Сега е важно да не се разсейвате от дреболии, да видите целта и да вървите към нея. Всяка инициатива ще бъде подходяща, ако е насочена в правилната посока.

Водолей

Идва момент в живота, когато е време да решите с кого искате да бъдете. Разбира се, прекрасно е да имаш фенове, които се тълпят около теб, но можеш да дадеш сърцето си само на един.

Риби

Имате от всичко по много - и внимание, и любов... Не е необходимо обаче да се опитвате да разберете, промените или коригирате нещо. Просто се научете да се наслаждавате на връзката си с любимия човек.