Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес ви очаква трансформация

Суетата и бързането са неприемливи в този момент. Не вземайте прибързани решения, анализирайте ситуацията дълго и подробно, като пресмятате всяко действие няколко хода напред.

Овен – Някои търкания може да възникнат в любовния ви живот, но се постарайте да ги разрешите още днес. Трябва малко да контролирате гнева и темперамента си, тъй като това ще ви помогне да поддържате хармония във връзката.

Телец – Някои колеги може да имат проблеми с вас и това може да повлияе на производителността ви, както на вашата, така и на тяхната. Фокусирайте се върху работата си изцяло и оставете зад гърба си всякакви клюки и его.

Близнаци – Може да възникнат леки здравословни неразположения, но общото здравословно състояние ще бъде добро. Ако сте във връзка, контролирайте егото си и не позволявайте това да развали отношенията ви с партньора.

Рак – Възможно е да чувствате, че не успявате добре да се организирате и това много да ви изнервя. Усещате се емоционално претоварени и психически напрегнати, а умът ви може да е изпълнен с песимистични мисли.

Лъв – Очаква ви трансформация, както вътре във вас, така и във връзка с другите, която може да е малко позакъсняла, но все още може да ви засегне дълбоко. Не се страхувайте от това, че може да духат нови ветрове, опитайте се да приемете идеята, че нещата се променят...

Дева – Трябва да погледнете навътре в себе си, да създадете ред сред хаоса на собствените си мисли и да изчистите завихрените си чувства – това е труден път, но усилията си заслужават. Възможно е да сте замесени в нещо, което изисква пазене на тайна.

Везни – Вероятно ви се струва, като че ли всички около вас искат част от вас, обсебват вашето време и че задълженията ви сякаш са се превърнали в планина. Поставете свои собствени граници и не позволявайте на другите да управляват живота ви.

Скорпион – Много е възможно да преживеете стресови ситуации, свързани основно с професионалните ви дела. Някои от вашите амбициозни планове изглежда вървят назад, вместо напред. Освен това ще почувствате, че нямате достатъчно физическа сила.

Стрелец – Направете всичко, което е по силите ви, за да се справите с някои по-сложни ситуации, в които може да изпаднете заради колеги и също така внимавайте, ако сключвате сделки в този ден. Грижете се за повече за себе си и се отдайте на дейности, които ви носят удоволствие.

Козирог – Добре ще е да бъдете по-сдържани и търпеливи днес, ако искате да избегнете всякакви недоразумения. Внимателно се справяйте с работата си. Ако не се откажете да вървите по пътя, който сте избрали, то скоро ще успеете да постигнете това, което сте си поставили за цел.

Водолей –Работата ви може да ви погълне и да отнеме цялата ви енергия днес. Пред вас се откриват възможности, които ще ви позволят да докажете своята смелост. Необходимо е да бъдете реалисти, за да избегнете всякакви грешки или объркване.

Риби – Можете да се справите отлично с всяка задача, стига понякога да не гледате песимистично на нещата, защото тогава виждате някои ситуации от негативната им страна. Нужна ви е малко повече енергия и ще постигнете всичко, което искате.