Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, август ви носи пътешествия и нови запознанства

Скъпи Водолеи, през август хоризонтите ви ще се разширят чрез вълнуващи възможности да пътувате, да учите и да се свързвате с нови, вдъхновяващи хора. Месецът ви кани да направите смели избори и освобождаващи открития, подготвяйки сцената за едно по-светло, по-силно бъдеще.

Хубавото е, че ще имате повече енергия от обикновено, повече сила и воля от предишния период. Комуникацията с колегите понякога ще бъде доста предизвикателна, тъй като и вие, и те ще сте нервни и нетърпеливи. Периодът е отличен, ако възнамерявате да промените нещо, да осъществите идеите си, да започнете нови проекти, да отворите нови пазари или да се включите в нови бизнес сътрудничества.

Ще бъде динамичен и преобразяващ месец за вас. Ще преживеете неочаквани промени, които ще донесат нови прозрения за вашите взаимоотношения, минали привързаности и основни нужди. Това време бележи началото на нов цикъл на изцеление и растеж. Вие засаждате семена в градините на живота си, които ще доведат до изобилна реколта от вашите минали трудности и загуби.

По същество август е благоприятният любовен период за необвързаните Водолеи. Със сигурност няма да ви липсват възможности за флиртове като някои от тези флиртове очевидно имат шанс да се превърнат в по-дълготрайни любовни истории. Но докато се случи любовта, насладете се на повече движение, приятни занимания, развлечения, защото имате много възможности за това през целия месец. За обвързаните представители на знака връзката ви по същество е стабилна, така че не я разваляйте с периодични изблици на нервност и нетърпение.