Автор
Ива Петрова

Разделени ли са: Донков купонясва с бившата, а Радина гледа децата

От месеци в публичното пространство се върти новината, че Деян Донков и Радина Кърджилова са разделени. Досега не са си позволили да коментират слуховете, че са разделени, но преди дни индиректно го потвърдиха чрез снимки в социалните мрежи.

След приключването на театралния сезон, актьорите не се засичат никъде. Вместо да са заедно на почивка, Деян качи снимка от родния си Видин, а Радина от морето с двете им деца. В началото на лятото Донков публикуваше снимки с двете им деца от морския бряг, докато Кърджилова снимаше сериал, чиито снимки също били на морския бряг. Веднага след приключването на ангажимента Радина остана на родното Черноморие с децата, а Деян се прибра в София.

View post on Instagram
 

В края на миналата седмица Донков сподели снимки с феновете си от родния Видин. На един от фотосите актьора е на маса с изцяло женска компания. Жената до него е майка му, а срещу него стои бившата му жена Анастасия Ингилизова, която е майка на големия син на актьора, носещ неговото име.

View post on Instagram
 

Според слуховете Деян и Радина са разделени от миналата есен, но поддържат добри отношения заради децата и поделят грижите за тях. Все още не е ясна причината за раздялата, но усилено се шушука за изневяра от страна на Донков. Възможно е и връзката им просто да се е изчерпала. Всичко това са догадки и няма как да сме напълно сигурни без един от тях да сподели своята истина.

Бащата на Радина Кърджилова: Щяхме да разберем, ако са разделени
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Бащата на Радина Кърджилова: Щяхме да разберем, ако са разделени

Автор Ива Петрова