Автор
Антония Михайлова

Опасно секси: Риана разгорещи страстите на карнавала в Барбадос (Снимки и Видео)

Риана за пореден път доказа, че може да бъде абсолютна красавица. 36-годишната певица се появи на традиционния карнавал в родината си Барбадос в понеделник и светкавично прикова погледите върху себе си.

Тя се включи в зашеметяващото събитие, облечена в разголен ансамбъл с розови, оранжеви и жълти пера, превръщайки се в притегателен магнит както за присъстващите на карнавала, така и за потребителите в социалните мрежи.

Прилепналият плътно по тялото ѝ тоалет придаваше на изпълнителката ослепителен сексапил, разкривайки щедро женствените ѝ извивки, а златни и сребърни бижута украсяваха разголеното ѝ тяло.

Особена еуфория сред мъжката част от феновете на Риана предизвикаха гърдите ѝ, голяма част от които, благодарение на шармантния си костюм, тя смело бе изкарала на показ.

Това е първият път, в който виждаме Рири на Crop Over Carnival от 2019 г. насам след пандемията и двете деца, които тя роди междувременно от своя любим - рапъра A$AP Rocky. Така че спокойно можем да заключим, че това е голямото завръщане на звездата на публичната сцена.

Ежегодните появи на Риана на тържеството (с изключение на горепосочения период) успяват винаги да предизвикат екзалтация сред почитателите ѝ заради колоритните ѝ визии. Същото се случи и преди ден, на най-популярния цветен фестивал в Сейнт Майкъл, Барбадос, който се провежда на острова още от XVII век.

По време на празника хиляди хора излизат по улиците, облечени в изумително пъстро облекло, танцувайки на жива музика. Началото му е поставено през 1687 г., когато за пръв път на Барбадос се отбелязва прибирането на реколтата от захарна тръстика. Това продължава до 1940 г.

Тогава захарната индустрия на острова е в упадък и традицията да се отбелязва Деня на урожая е прекъсната. Тя е възстановена през 1974 г., но вече като фестивала Crop Over, сравняван по пищност с карнавала в Рио де Жанейро.

Допада ли ви: Риана се изруси брутално
МОДА
Автор Ева Григорова

Допада ли ви: Риана се изруси брутално

Автор Ева Григорова

Участничките в празника се обличат в ярки тоалети с дълбоки деколтета, обсипват се с перли и други изкусителни украшения и зарязват по сноп тръстика.

Празникът, който привлича милиони туристи от цял свят, започва в края на юли и приключва в началото на август.