Автор
Ева Григорова

Фире спира участията си в дискотеки, след като стане баща

Огнян Павлов – Фире обяви, че ще става баща и слага край на участията си по дискотеки. Това съобщи самият той с пост в социалните мрежи, където обяснява причините на своите фенове.

„Последните години с близките ми постоянно обсъждаме едно нещо, което ми тежи – участията по нощните заведения. Доста от вас вече предполагат, но искам официално да обявя своето решение. Септември месец е последният, в който ще можем да се виждаме на такива места! Не пия, не употребявам вещества и никога не съм намирал тази среда за своя“, искрено сподели рапърът.

View post on Instagram
 

„Предстои ми нов етап от живота – ще ставам баща… Усещам отговорността да бъда смел и силен в решенията си, за да възпитавам така и моят бъдещ син в живота. Музиката ще продължава да излиза с пълна сила, но ако лъжа себе си, лъжа вас и най-вече Бог, пред когото отговарям… Концерти/срещи на живо също ще има, но ще бъдат в изцяло различен формат. Благодаря и вярвам, че верните стоят до края! А вие сте такива!“, завърши Фирето.

View post on Instagram
 

Огнян е един от най-харесваните рап изпълнители в момента. Творчеството му е насочено към подрастващите и за разлика от други изпълнители, Фире се стреми да възпитава ценности и морал чрез песните си. Винаги съветва аудиторията си да се отдаде на спорт, здравословен начин на живот и да вярва в Бог.

Ретроградният Меркурий удари лошо Папи Ханс
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ретроградният Меркурий удари лошо Папи Ханс

Автор Ева Григорова