Автор
Антония Михайлова

Мъжете от коя зодия най-често избират брюнетки за съпруги

Предпочитанията на мъжете към конкретни типове жени най-често се определят от позицията на Венера - тя създава образа на идеалната красота, която вълнува сърцето. Интересно е, че мъжете с огнена Венера по-често избират брюнетки и жени с кафяви коси, но земните Венери предпочитат естествената светлокафява коса.

Мъжете с Венера в Рак са "обсебени" най-вече от женската съблазнителност - за тях е важно дамата винаги да носи токчета и косата ѝ да е по-дълга от раменете. Ако сте блондинка, заложете на мъжете Риби и мъжете Дева - те обичат иконичните образи в духа на Скарлет Йохансон.

Скарлет Йохансон
Скарлет Йохансон

Но за брюнетките има по-голям избор - всъщност повечето мъже предпочитат жени с кафяви коси, тоест с възможно най-естесвен цвят и стил.

Ето защо, ако искате да срещнете любовта си, не боядисвайте косата си твърде радикално - косата ви не трябва да е по-тъмна или по-светла от вашия личен цвят на косата с повече от два тона.

Овен

Мъжете Овен обичат темпераментни и фатални жени, които карат сърцата им да пулсират. Затова те предпочитат брюнетки, чиято външност им изглежда примамлива и вълнуваща.

Телец

Представителите на този знак обожават жени с благородни и величествени профили - аристократизмът и нещо арогантно в погледа им са признаци на "породата" за тях. Що се отнася до цвета на косата, Телецът харесва брюнетки с матова кожа.

5 зодии, които имат най-труден характер
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

5 зодии, които имат най-труден характер

Автор Теодор Муховски

Лъв

Представителите на тази зодия обожават дългокосите жени, защото тяхната Венера традиционно се намира в най-женствените знаци (Рак, Лъв, Дева или Везни). Освен това естественият външен вид е важен за тях, което означава, че неестествено русите кичури ще предизвикат отхвърляне. Лъвовете не избират синьо-черни брюнетки, те предпочитат жени с кафяви коси с естествен кестеняв оттенък, напомнящ залязващото слънце.

Стрелец

Кестенява или чернокоса - няма значение. Мъжете от тази зодия обожават жени, чиято външност е екзотична и косата играе важна роля за това. Изводът е, че тяхната Венера е или в Скорпион, или в Стрелец, или Козирог – и тези зодии отговарят за тъмната коса.