Автор
Ева Григорова

Белослава показа внучката си и призна, че е била предадена от близки

Малката Яна дойде на бял свят през есента на 2023 година, след избухването на скандала, при който прочутата ѝ баба бе заловена да кара с алкохол в кръвта над допустимото. Хлапето е дете на единствената наследница на Белослава - Божидара и съпруга ѝ Евгени Йонов, който е скулптор. Миналата година двамата продадоха известния си хотел в Лозенец на чужденец, така че фамилията вече не може да почива там. Изпълнителката не издава къде събира тен в компанията на Яна, но по всичко личи, че вероятно става дума за Гърция.

View post on Instagram
 

Изненадващата сделка на морския хотел на Белослава миналата година породи лавина от слухове заради обстоятелството, че само преди два месеца певицата беше арестувана за шофиране в пияно състояние. След това се вдигна страхотен шум, който не понесе на Белослава. Нейни близки твърдят, че именно заради това тя е решила да продаде хотела – просто не искала да работи с хора. Той бе винаги пълен, а за свободна стая се чакаше с месеци, въпреки високите цени.

View post on Instagram
 

След алкохолната издънка Белослава се скри от публичното пространство за дълго, а едва тази година пред bTV призна, че се е посветила на семейството си, но била предадена от близки. "Хората, застанали срещу мен са били на масата ми и в най-близкото ми обкръжение", обясни тя в "Преди обед". "Затова сега съм по-предпазлива и смирена. Смирена, но не и обидена. Няма на кого да се обиждам, мога да се сърдя само на себе си".

Белослава на 50: Този път не се напи и не шофира
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Белослава на 50: Този път не се напи и не шофира

Автор Ива Петрова