Автор
Ева Григорова

Има ли раздяла: Златка призна какво наистина се случва с Карен

Златка Райкова, която в последно време отново бе забъркана в скандал, свързан с любовния ѝ живот, даде да се разбере каква е истината. Според слуховете, разпространени най-вероятно от недоброжелатели на блондинката, тя е зарязала съпруга си Карен и от няколко седмици е с друг мъж. Първо се твърдеше, че става дума за неизвестен бизнесмен, а след това положението загрубя още повече, като я свързаха с любимия на Преслава - Павел, с когото е имала връзка преди години.

View post on Instagram
 

Но истината е, че Златка не е давала повод за подобни мълви, тя изглежда все така влюбена и щастлива и все така си е г-жа Хачатрян. Колегите от "Блиц" потърсили лично Райкова, за да разберат каква е истината. Тя отговорила, че ѝ е изключително неприятно да бъде забърквана в подобни скандали, защото в тях няма и капка истина. Също така посочва, че е прочела две коренно различни, тотално съчинени, истории за себе си в рамките на една седмица. Категорична е, че това са измислици и че разбира журналистите, че името ѝ продва и трупат четения на нейн гръб.

View post on Instagram
 

Златка подчертава, че е много щастлива, влюбена и спокойна със съпруга си Карен. Също така сподели, че е в много добри отношения с Преслава и Павел и че в спекулациите няма дори частица истина.