Автор
Пепа Попова - Пепита

Жената котка или Грейс Кели: Блейк Лайвли позира за Vogue в образи от „Стария Холивуд“.

Блейк Лайвли, която направи сензация преди броени дни, повтаряйки емблематичен образ на Бритни Спиърс, украси корицата на септемврийския брой на списание Vogue.

View post on Instagram
 

36-годишната актриса бе придружена в снимките за модната библия от своя колега и близък приятел Хю Джакман. Блейк и Хю позираха пред обектива на легендарния режисьор и фотограф Баз Лурман. Актьорите се превъплътиха в образи в духа на „стария Холивуд“, вдъхновени от герои от филмите на ужасите на Алфред Хичкок и образи на актриси от филми от 60-те години - от Бриджит Бардо и Вероника Лейк до Грейс Кели.

За снимките Блейк влезе в образа на измислен герой, крадец на бижута под псевдонима Cat, и пробва тоалети от Michael Kors, Balenciaga, LaQuan Smith, Jacquemus, Dolce & Gabbana и Louis Vuitton. На един от кадрите актрисата държи огърлица Cartier, украсена с рубини.

Хю Джакман "изигра" L'Hombre, човекът, който подлудява Котката. Актьорът позира в образите на Ralph Lauren, Charvet, Tom Ford и Bode.

 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

В интервю за изданието звездата от „Клюкарката“ и съпруга на Райън Рейнолдс призна, че не обича да се появява за списания и се чувства неудобно пред камерата, както и че през последните години животът й е станал „по-личен“.

Аз съм много срамежлив човек, така че не обичам да правя фотосесии. Защото, когато снимам, играя герой. И не се чувствам комфортно пред камерата. Това е една от причините Не искам да правя снимки за списания, Всъщност, това е първата ми корица от четири години насам."

 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Хю Джакман разказа пред Vogue за приятелството си с Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, с които прекарва много време след развода си с Дебора-Лий Фърнес.

 

Те са мегазвезди. Те са мегазвезди от старата школа. Прекарал съм много часове с тях – по пижама, просто в къщата им с техните деветстотин деца и кучета. И е толкова готино, колкото може да си представите. Именно по това време Блейк ще пече и ще каже: „Хайде да направим пица“, а след това обръщате глава и ето я, облечена за някакво събитие и изглеждаща като суперзвезда. Това е просто невероятно за мен.

 

Тя казва, че е срамежлива“, продължава Хю, „и аз вярвам в това. Мисля, че има истинска свян. И тя, и Никол Кидман го имат. Именно това тяхно качество води до способността да се трансформират и променят формата си. И ето я, както казах, обикаля по пижама и пет минути по-късно това е Елизабет Тейлър на върха на красотата си! Как? Не знам! Но е прекрасно.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram