Автор
Пепа Попова - Пепита

Мода, музика и VIP гости на Summer Fashion Weekend 2024

Марина Диневи в Свети Влас се превърна отново в моден подиум, за да посрещне 11 български и световни дизайнери и брандове и да покаже техните ексклузивни колекции. Гостите бяха посрещнати от класни коктейли и специалната модна улица, на която гостите могат да се отдадат на шопинг.

Вечерта откри младата и талантлива певица Александра Панайотова, която понесе публиката по морските вълни със своите изпълнения на френски. По време на изпълненията се насладихме и на танца на Николай Джуров и Далия Димитрова.

Водеща на събитието бе Боряна Баташова, облечена в бляскава рокля.

На червения килим камерата на Code Fashion TV срещна Алек Младенов, познат от “Ергенът” в компанията на адв. Царина Рускова, Ивайла Бакалова с дъщеря си Рая, Йордана Димитрова, в компанията на бизнес дами, Цвети Разложка, Елена Кристиано и Теодор Гетов, модния журналист Пепа Попова, продуцентът Милен Стаматов, строителния предприемач Иван Пашов, младоженците Даниела и Динко Диневи, Данчо Динев, Меги Савова и актрисата Гюлсим Али, Диана Стефанова и Катя Уручева, инфлуенсърът Егор Шарай, проф. Любомир Стойков, Ивет Григорова и др.