Автор
Антония Михайлова

Тези три зодии имат най-голям шанс да се влюбят през есента на 2024 г.

Затъмнението във Везни - знака, който отговаря за романтичните връзки и брака - може да доведе до толкова сериозна и силна любов, която дори да отведе мнозина до олтара още през следващата година, уверява астрологът Юлия Лифанова.

Есента на 2024 г. затваря поредицата от кармични затъмнения по оста Овен-Везни, която отговаря за браковете, разводите и реализацията на собствения потенциал. От юни миналата година всички сме под влиянието на плана на Вселената да обърне внимание на интимните отношения - това означава, че мнозина са преживели раздяла или важни съдбовни срещи през последната година.

Ако обаче все още търсите нова любов или не сте решили напълно какво да правите с настоящата си връзка, изчакайте грандиозното „кралско“ затъмнение в знака на Везни, което ще се състои на 2 октомври и в допълнение към него ще се случи и новолунието.

Неговата аномалия е, че по време на затъмнение съвпадът на Слънцето и Луната образува така наречената „шапка“ или „корона“ около сливането. Това говори за най-важното влияние върху съдбите на хората, сякаш самата Вселена ще ръководи срещите и свещените запознанства. Но ето на кои зодии предстои да се влюбят страстно и пламенно съвсем скоро.

Овен

В живота ви може да се появи нов човек, защото Затъмнението на 2 октомври ще бъде във вашия партньорски знак. Вероятно нещо ще ви изплаши в този съюз, тъй като Черната луна сега се движи през този сектор на хороскопа. Може да донесе страхове, проблеми и някои не съвсем „чисти“ любовни истории. Например, възможно е да се влюбите в човек, който има брак. Вероятно е и вие сами да решите да напуснете настоящия си партньор, защото любовта, която ще изпитате към новия човек, ще бъде по-силна, разтърсваща - такава, за каквато винаги сте мечтали.

Близнаци

Нова любов, и то невероятно страстна, ви очаква благодарение на Затъмнението на 2 октомври. Човекът, който ще разтрси всичките ви сетива, може да е свързан с вашите кармични действия от минал живот - ако бързо бъдете привлечени в този съюз, бъдете сигурни, че изплащате някакъв дълг. Освен това на 2 октомври вашият управител Меркурий ще бъде в съвпад с Черната луна - вие можете да станете инициатор на тази връзка. Струва си да помислите няколко пъти, но не отлагайте - понякога има неща, които трябва да преживеем!

6 зодии, които притежават дарбата на лечители
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

6 зодии, които притежават дарбата на лечители

Автор Антония Михайлова

Телец

Възможно е да имате ярък служебен романс, тъй като Затъмнението се случва в сферата на работата, а на 2 октомври вашият владетел вече ще бъде в Скорпион, който отговаря за вашите взаимоотношения. Ако сте готови да започнете такава връзка, тогава бъдете сигурни, че страстите ще се засилят преди Пълнолунието във Везни на 13 април.