Автор
Ива Петрова

Глория показа какво е здравословното ѝ състояние след престоя в болницата

Попфолк певицата Глория се възстановява и в добро здравословно състояние след кратката си хоспитализация. Тя публикува снимки от разходка в Боровец, придружавана от майка си Стефка Пенева.

View post on Instagram
 

От кадрите личи, че Глория вече се чувства добре, след като е била подложена на медицинско лечение. Самата певица сподели в социалните мрежи, че "Утре ще е по-добре", придружавайки публикацията си с четирилистна детелина - символ на късмет и оптимизъм. Изглежда, че певицата бързо преодолява здравословните си проблеми и се завръща към нормалния си ритъм на живот. Малко след разходката си, тя отдели време и за да посети фитнес залата.

Припомняме, че фолклегендата притеснила своите фенове, след като преди дни публикува снимка от болница. Тя обяви и, че ще се оттегли временно от сцената по препоръка на лекарите.

Без да уточнява конкретната причина, Глория съобщава, че ще трябва да отмени няколко участия до края на месеца, за да се погрижи за здравето си. "Здравето е всичко!" - написа звездата в социалните мрежи.

Някои от нейните колеги споделиха, че Глория е била засегната от някакъв летен вирус, но не му е обърнала внимание навреме, което е довело до хоспитализация.