Автор
Ива Петрова

Мария Игнатова и Рачков се събират: Ще има ли нова искра?

След като сложиха край на неуспешните си връзки, Мария Игнатова и Димитър Рачков отново ще работят заедно, пише Intrigi.bg. Двамата ще се срещнат на снимачната площадка на риалити шоуто "Пееш или лъжеш". Комикът ще застане като водещ на предаването, а Игнатова ще бъде част от панелистите заедно с Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Вторият сезон на забавното музикално шоу ще стартира след месец по Нова телевизия. Всяка неделя Димитър Рачков ще посреща известни български изпълнители, които ще трябва да открият истинските певци сред умелите имитатори.

Панел от експерти, включително и Игнатова, ще анализира жестовете, движението на устните и сценичното поведение на участниците, за да открие разликите между истинските и фалшивите изпълнители.

Интересен детайл е, че това ще бъде първото телевизионно участие на Рачков и Мария заедно, след като се разделиха преди шест години.

Нойзи гушна тайнствена брюнетка на концерт на Металика, ето как реагира Мария Игнатова
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Нойзи гушна тайнствена брюнетка на концерт на Металика, ето как реагира Мария Игнатова

Автор Ева Григорова

Нека да припомним, че Рачков е вече отдавна разделен с моделката Анита Димитрова. А само преди около половин година Игнатова приключи брака си с Ивайло Цветков-Нойзи заради проблемите му с алкохола.

Сега, след като и двамата отново са свободни, възниква въпросът дали професионалните отношения няма да прераснат в нещо повече...

View post on Instagram