Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Днес бихте могли да постигнете много, затова избягвайте пасивността

Време за укрепване на традиционните ценности. Бихте могли да постигнете много, затова избягвайте пасивността.

Овен – Бъдете внимателни с финансите си и се въздържайте от импулсивни разходи. Време е да намерите градивни решения на любовните проблеми. Забравете за гордостта и ще успеете да поправите отношенията с партньора си.

Телец – Използвайте свободното си време за дейност, която ви отпуска и ви помага да презаредите батериите си. Потиснатите любовни желания ви карат да се отдръпнете, вместо да се опитате да подобрите отношенията си с партньора. Ако сте необвързани, време е да започнете да излизате повече.

Близнаци – Позволете си малко почивка както физически, така и психически. Сега е моментът да се погрижите за себе си. Правете това, което ви доставя удоволствие - пазаруване, масаж, книга или каквото и да ви прави щастливи, сега е моментът за това.

Рак – Не бъдете прекалено строги към себе си и самокритични. Не забравяйте, че имате нужда от почивка и че не можете да работите на резерви през цялото време. Възможно е да вземете важни житейски решения.

Лъв – Избягвайте битките за надмощие и разгорещените дискусии с вашите партньор/ка. Не си мислете, че лошото им настроение е заради вас – може би нещо друго ги притеснява. В любовен план вие се ръководите от либидото си. Ако сте необвързани, може да се впуснете в кратки приключения.

Дева – Тъй като е вероятно да прекарате цял ден в намиране на конструктивни решения на проблеми, опитайте се да използвате свободното си време, за да отпуснете мозъка си с това, което ви прави щастливи.

Везни – Днес семейството е на първо място. Изправете се пред семейните проблеми, запълнете пропуските в семейните взаимоотношения, обсъдете важни въпроси с близките. Правете това, което ви кара да се смеете, да ви радва и да създава положителна енергия.

Скорпион – Не се страхувате да поемате рискове, когато знаете, че те могат да се отплатят. Отделете време за близки и приятели. Заредени сте с положителна енергия и би било жалко да прекарвате свободното си време сами.

Стрелец – Очаквайте късметът да ви последва и да успеете да направите крачка напред към постигането на собствените си цели. Не се колебайте. Бъдете по-спонтанни в любовта. Ще ви помогне да постигнете мечтите си.

Козирог – В този ден можете да поставите себе си на пиедестал, защото го заслужавате. Не е нужно да чакате някой да ви даде зелена светлина, за да направите нещо добро за себе си. Няма нищо егоистично в това да се съсредоточите върху вашите желания и нужди.

Водолей – По отношение на любовта се опитайте да слезете на земята и да приемете, че не всички мечти могат да станат реалност. Опитайте се да не казвате директно това, което мислите и се въздържайте от конфликти.

Риби – Заобиколени сте от хора, които ви обичат и които вие обичате, така че можете да очаквате приятна възможност да се насладите на спокойно и непринудено общуване. Спокойно, заслужихте го. Възможно е да научите добра новина, която да повдигне настроението ви.