Автор
Ива Петрова

Голотиите на Андреа я скараха с гаджето

Напрежение възникна между певицата Андреа и нейния партньор Емре Озмен по време на снимките на нов музикален видеоклип в Кипър. Причината за разногласията се оказа артистичното виждане на Андреа за визуалното представяне в клипа.

View post on Instagram
 

Ситуацията ескалирала, когато певицата направила няколко снимки, включително една в асансьор, които предизвикаха дискусии сред екипа. Въпросните кадри, част от видеоклипа към новата й песен "Нямам сърце", се оказаха твърде провокативни за турския екип на Емре.

View post on Instagram
 

Докато за Андреа тези артистични решения били в рамките на нормалното, те създали неудобство за екипа на Емре.

Андреа останала твърдо зад визията си за клипа, решавайки да продължи по начина, който смята за подходящ, независимо от потенциалното неодобрение на Емре.

View post on Instagram
 

В коментар за "Телеграф", певицата изрази съжаление за възникналата ситуация: "Съсипана съм от случката, не исках по никакъв начин да го обидя и да нараня чувствата му на вярващ. Той е истински джентълмен и вярвам, че ще разбере и ми прости“"

Тя добави: "Успях да вкарам в цялата драма позитивен привкус,защото животът е прекалено прекрасен и трябва да се изживее по красив начин. Съжалявам за този грозен скандал, разиграл се по време на снимките"