Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, през септември е важно да останете фокусирани върху целите си

Скъпи Лъвове, септември носи възможности за разширяване на бизнес хоризонтите. Важно е да останете фокусирани върху целите. Ще бъдете пълни с творчески идеи.


Този месец се съсредоточете върху работата в екип и сътрудничеството. Всичките ви способности ще излязат на преден план чрез подкрепа на другите. На бизнес фронта може да се сблъскате с предизвикателства, но вашето постоянство ще ви доведе до успех. От финансова гледна точка това е добър месец за планиране и инвестиране - помислете за дългосрочни инвестиции, които могат да ви донесат сигурност в бъдеще.

С напредването на месеца фокусът се измества към интроспекция и подсъзнателни въпроси, с неочаквани промени в кариерата и финансови пречки, изискващи внимателно планиране и търпение. Средата на месеца носи повишена вътрешна сила и яснота, помага за решаването на скрити проблеми и носи положително развитие в приятелствата. В личните взаимоотношения може да изпитате промени, които ще ви принудят да бъдете гъвкави.

Здравето ви ще бъде като цяло добро, но се пазете от прекомерно изтощение. Въпреки че имате много енергия, важно е да си почивате и да намерите време за себе си. Помислете за релаксиращи дейности, които могат да ви помогнат да поддържате вътрешния си баланс.

Партньорът (партньорката) ще бъде особено внимателен и подкрепящ, а моментите заедно ще бъдат изпълнени с любов и щастие. Необвързаните Лъвове могат да срещнат някой, който ще ги впечатли със своята харизма и увереност. Тази връзка може да има силно начало, но не бързайте с нещата - нека всичко се развива естествено.