Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, през септември ще бъдете готови за нови начала

Скъпи Деви, през септември вашите аналитични умения и умението да организирате всичко, ще ви бъдат полезни. Чака ви много работа, затова си осигурете предварително подкрепата на доверен и надежден човек и планирайте ежедневните си задачи по-внимателно. В професионалната сфера ще се откроите с високо чувство за отговорност и способност да действате в стресови ситуации. Именно дързостта ви ще ви помогне да достигнете нови висоти.

Готови сте за нови начала. Настроението ви ще играе много важна роля този месец. Ако успеете да поддържате радостта от живота и оптимизма, всичко ще върви добре за вас. Не е желателно да правите бизнес с малко познати партньори. Бъдете внимателни в материален план, не се впускайте в необмислени разходи. Ако не се страхувате от нови предизвикателства, дори ще можете да подобрите доходите си. Няма да искате да се вслушвате в мнението на другите, защото сте убедени, че вие самите най-добре знаете какво и как да го правите.

Възможно е да решите да започнете мащабен ремонт у дома си. Ще трябва да бъдете внимателни по отношение на парите, да не се поддавате на лекомислие и разсейване. Звездите препоръчват да се обърне повече внимание по въпросите със здравето.

Въпреки натоварения график, ще намерите време да прекарате с хората, които обичате. В отношенията с любимия човек се опитайте да бъдете по-открити и да се вслушвате повече в това, което ви казва партньорът, като се въздържате от излишна критика. Този месец обещава да бъде доста наситен и интересен в романтичен план, стига да не стоите скрити у дома си. Не е изключено да започнете нова връзка или да претърпите забележими промени във вече съществуващите.