Автор
Ива Петрова

Участничка в "Островът на 100-те гривни" носи кръвта на прочутата ромска Царица Костадинка

Атрактивна участничка от чаканото през септември ново риалити „Островът на 100-те гривни“ носи горещата кръв на легендарната ромска Царица Костадинка, вдовицата на покойния Цар Киро, писа Lupa.bg.

В следващите месеци жадната за приключения наследничка ще се бори на Филипините за част от голямата награда от 300 000 лева. Ще има непоносима горещина, жесток глад, изтощителни игри и 29 нахъсани за победата конкуренти.

View post on Instagram
 

Роднината на царица Костадинка явно не се страхува от тежките условия на живот, което е твърде нетипично за „принцовете“ и „принцесите“ в прочутата ромска фамилия, свикнала да оцелява на ръба на закона, че е и отвъд него.

За разлика от многобройните си братя и сестри в България, участничката в „Островът на 100-те гривни“ е изключително дисциплинирана. В последните години тя живее, учи и работи в Германия, където се радва на добро отношение и пълна интеграция в немското общество.

Царица Костадинка преживя сериозен удар след смъртта на цар Киро, но тя бързо успя да се окопити, взе властта в клана и озапти апетитите на многобройната рода за трона, пише още Lupa.