Автор
Ива Петрова

30-годишната любима на 84-годишния Ал Пачино сподели подробности от личния си живот с актьора

Приятелката на Ал Пачино - Нур Алфала, която роди дете от него миналата година, похвали актьора за неговите "удивителни" бащински умения.

Дълго време Нур не даваше никакви коментари и рядко показваше сина си Роман на обществеността, но описа момченцето като "смес" от нея и Ал Пачино. Миналата седмица, докато се разхождаше в Бевърли Хилс, брюнетката разкри някои подробности от личния си живот пред TMZ. Тогава майката оцени високо бащинските качества на актьора и даде неочакван отговор на въпроса дали ще се омъжи за звездата от "Жега".

View post on Instagram
 

През ноември 2023 г. Алфала отбеляза, че не мисли за сватба. Но сега, на същия въпрос дали е готово да даде ръката и сърцето си на Ал Пачино, тя отговори с усмивка: "Не знам".

Заслужава да се отбележи, че самият актьор не изглежда да има желание да предложи брак на Нур. Ал Пачино никога не е сключвал брак, въпреки че е излизал с много известни красавици. Звездата от "Кръстникът" - Даян Кийтън, се опитваше многократно да накара актьора да се обвърже и да ѝ предложи брак, но не успя - през 1990 г. актрисата напусна Ал Пачино, без да дочака заветния пръстен на безименния си пръст.

Даян Кийтън
Даян Кийтън

Връзката на Алфала и Ал Пачино започна около април 2022 г., а преди това двойката беше в приятелски отношения. Те станаха особено близки по време на пандемията на Covid-19, тъй като живееха на съседни улици: "Ал живее на съседната улица до къщата ми и започнахме да прекарваме всеки ден заедно, играейки шах и гледайки филми", сподели Алфала по-рано пред Vogue. В крайна сметка приятелството им прерасна в нещо повече.

Припомняме, че когато Нур забременя, Ал Пачино бе шокиран и поиска тя да направи ДНК тест. Пред медиите тогава той обясни, че заради възрастта и болестите си не може да стане баща. Алфала се съгласи и тестът потвърди, че малкият Роман наистина е син на великия актьор.

Ето го бебето на Ал Пачино: Прилича много на него
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ето го бебето на Ал Пачино: Прилича много на него

Автор Ива Петрова

Сега бебето живее с майка си, но Нур и Ал поделят попечителството си над него. Според съдебните документи според условията на споразумението актьорът е платил на майката аванс от 110 000 долара за издръжка на детето. Той също така трябва да ѝ плаща поне 30 000 долара на месец, както и 15 000 долара годишно във фондове за образование.

Пачино има и три пораснали деца - 34-годишната Джули, която е от учителката по актьорско майсторство Джен Тарант, както и 23-годишните близнаци Антон и Оливия, които са от актрисата Бевърли Д'Анджело.

View post on Instagram