Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, през септември ви очакват нови приключения и преживявания

Скъпи Водолеи, през септември всички добри обстоятелства са налице, за да можете да вземете важно решение и да постигнете сериозен напредък в живота си. Тази енергия ще се засили и ще ви насърчи да захранвате вътрешното си аз, емоциите си, да се посветите на духовността като цяло. Не позволявайте на вашите собствени съмнения да ви плашат сега, защото вече сте на прага на успеха. Трябва да сте готови да действате. Ето защо, ако от известно време искате да направите някои промени, сега трябва да вземете под внимание предложението, което ще получите, или плана, който възнамерявате да направите сами.

Ретроградното движение на Плутон обратно във вашия дванадесети дом означава период на дълбока трансформация на душата и интроспекция. Може да почувствате силно желание да разберете скритите си страни и да поискате да работите със стари, дълбоко вкоренени модели. Това е време, когато можете да се почувствате по-наясно с невидимите сили, които влияят на живота ви, както духовни, така и психологически.

Венера ще ви донесе нови приключения и преживявания с приятелите ви. Това също може да означава, че могат да се появят нови мистериозни приятелства. Хората, с които не сте мислили, че имате нещо общо, могат изведнъж да придобият съвсем ново значение за вас. Друга възможност е някой от близките ви приятели да ви помогне да постигнете мечтата, която сте имали от дълго време.

В любовния ви живот самочувствието ще бъде много важно, усмихвайте се много, защото през следващите седмици можете да срещнете истинската любов. Ще видите, че винаги има място за повече любов! И няма значение под каква форма. Време е да оцените колко много любов имате, във всичките й форми. И да измислите сериозен план, за да получите любовта, която може би ви липсва в живота!

6 зодии, които притежават дарбата на лечители
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

6 зодии, които притежават дарбата на лечители

Автор Антония Михайлова