Автор
Ива Петрова

Ивка Бейбе призна, че е била много дива като ученичка, а подобренията ѝ са все подарък

Скандалната репортерка Ива Иванова, известна като Ивка Бейбе, която бе гост на Алпер Чочев, разказа, че като ученичка е прекарала един месец в Москва и била възхитена от руската столица. Бейбе проговори на руски, английски и френски в подкаста на Чочев. И обясни, че руският го знае перфектно, защото е учила именно в руското училище във Варна.

Ивка не се притесни от неудобните въпроси и смело заяви, че основен спонсор на пластичните ѝ подобрения е попфолк певецът Константин, който платил за силиконовия бюст скромната сума от 10 хиляди лева. По това време Бейбе вече работела в неговата дискотека и стартирала собствения си подкаст, като на първите епизоди се появила с новите кубици.

View post on Instagram
 

Любопитно дали силиконът е бил нещо като бонус за добра работа, но точно по същото време в забавно клипче Ивка подканва певецът да ѝ посвири на пиано, а той отвръща: "Ти кога ще ми посвириш на мен, аз знам, че си инструменталистка, можеш ли да свириш на дудук", пише Lupa.

Както е известно Ивка Бейбе има и ринопластика, направена в Турция, за която е платила малка част от сумата, другото било за сметка на реклама на болницата.

За носа си репортерката казва, че наистина имала нарушена носна преграда и това много ѝ пречело през годините. След операцията вече усещала аромати.