Автор
Теодор Муховски

Дъждът не спря 60-те хиляди почитатели на Ед Шийрън в София

Грандиозен концерт изнесе британската звезда Ед Шийрън на стадион "Васил Левски" в София. Шоуменът буквално подлуди публиката, а най върлите му фенове чакаха цели 12 часа на опашка, за да могат да се доберат до така желаният първи ред. Сред чакащите имаше и много чужденци - от Европа, от Филипините и други. Чаканият близо година концерт наистина беше грандиозен, като звездата изпя най-големите си хитове на 360-градусова сцена. Лекият дъжд не можа да помрачи шоуто и публиката се наслади напълно на своят любимец и неговите хитове.

"За първи път съм в София, иска ми се да не е последен" - това бяха първите думи на британеца преди да започне концертът, който продължи цели 2 часа и половина.

Входовете за шоуто бяха отворени в 16 часа и се извиха дълги опашки, които обаче се движеха бързо, без да се създава напрежение. Но определено чакането си заслужаваше, защото Шийрън показа, че е музикант на страхотно високо ниво.

"За тези, които не са ходили на мои концерти преди, аз правя всеки път музиката наново и никога не се повтаря".

Освен най-големият му хит у нас - Shape of you, британецът изпълни още Shivers, The A Team, Dive, Eyes Closed, Boat, Give Me Love, Photograph, Perfect.

Ед Шийрън се раздаде на сцената
Ед Шийрън се раздаде на сцената

Една от изненадите в репертоара бе I See Fire от филма „Хобит", както и кавър на Love Yourself – на Джъстин Бийбър, написана от Ед Шийрън и Бени Бланко.

Концертът беше подгрян от българската поп звезда Михаела Филева и британския певец Калъм Скот, който по-късно пя в колаборация със самият Ед.

Изпълнителят беше облякъл тениска с надпис SOFIA, а математическите символи преобладаваха на и около сцената

Публиката беше в екстаз, за което показват редица споделени клипчета на феновете, развълнувани от преживяното.

Ед Шийрън шокира света: От 10 години не използва телефон
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ед Шийрън шокира света: От 10 години не използва телефон

Автор Ева Григорова