Автор
Ева Григорова

На върха на щастието: Ето какво се случи на Ромина Тасевска в Германия (снимки)

На върха на щастието е футболната съпруга и телевизионна водеща Ромина Тасевска. В момента красавицата е в Германия, броени дни преди началото на новия сезон на "Съдебен спор", където сбъдва мечта след мечта. И изглежда наистина сияеща от това, което ѝ се случва.

Хубавицата първо успя да влезе на легендарния стадион на "Байерн" за кратка разходка и не пропусна да се щракне няколко пъти от там.

View post on Instagram
 

"Заслужава си да резервирате обиколка на стадиона ако сте в Мюнхен, защото се оказва, че е единственият начин да влезеш на стадиона. Билети за мачовете НЯМА освен ако не си с #membership или с луд късмет. Също така е и единственият начин да влезеш в съблекалнята на играчите и то истинската, а не тази, която е с маркетингова цел", пише към снимките Ромина.

Следващата ѝ сбъдната мечта е да присъства на концерт на Адел. И е късметлийка, защото е успяла да го направи преди певицата да обяви, че се оттегля от сцената за неопределено време.

View post on Instagram
 

"Със сигурност едно от най-запомнящите се събития в моя живот! Друго такова събитие беше концертът на Селин Дион в Банкок през 2018. Класа. Талант. Красота. Адел запали завинаги огън в сърцето ми! За съжаление си взима дълга, но напълно заслужена почивка от сцената", пише развълнуваната Ромина.