Автор
Ива Петрова

Мистериозна и много по-млада: Юлиан Вергов се появи с новото си гадже

Юлиан Вергов, изглежда, е в нова романтична връзка. Той бе забелязан на разходка с привлекателна млада брюнетка в столицата, която е значително по-млада от него.

Съдейки по снимките, направени от "България днес", нежното поведение, изразено в усмивки, закачки и деликатно хванати ръце, подсказват, че между тях има силна химия. За това потвърждават и от медията.

View post on Instagram
 

Преди седмица двамата били видени да се разхождат безгрижно из София, влюбени като младежи. Всичко това накара мнозина да се запитат дали младата дама е новата избраница на Вергов, която той досега е държал в тайна. Впечатляващ е фактът, че момичето изглежда на възраст, близка до тази на дъщеря му.

За личния живот на актьора не се знае много. Най-известна е връзката му с бившата моделка и асистентка на Къци Вапцаров - Ирина Ялъмова. Именно тя му подари единствената му дъщеря – Алена.

Юлиан Вергов на 54 на върха на щастието (Снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Юлиан Вергов на 54 на върха на щастието (Снимки)

Автор Ива Петрова

След дългогодишна раздяла, през 2019 г. те решиха да се съберат отново. Публично споделяха моменти от съвместните си пътувания, но това лято изглежда, че пътищата им отново са се разделили.

Ялъмова наскоро отбеляза 50-годишния си юбилей в компанията на майка си, припомня Hotnews.bg. През юли пък Вергов отпразнува 54-тия си рожден ден, а малко преди това актрисата Диана Димитрова даде показания срещу него в съда.