Автор
Ева Григорова

Керана и "Ку-Ку Бенд" влизат в bTV с ново предаване

Ново предизвикателство очаква вълшебната Керана. Тя ще води най-новата забавна музикална игра в ефира на bTV – „Коя е тази песен?“. Предаването стартира с два епизода на 14 и 15 септември (събота и неделя) от 22:30 часа, които ще се излъчат веднага след ексклузивните епизоди на 11-тия сезон на „Гласът на България“, което също е в двата уикенд дни от 20:00 часа. Така bTV ще даде начало на есенния телевизионен сезон, а зрителите могат да се насладят на двойна доза музика и добро настроение с две предавания, две сцени, два бенда, нови водещи и едни от най-добрите български гласове и истински познавачи в света на музиката.

View post on Instagram
 

Керана влиза в студиото на „Коя е тази песен?“ и новото ѝ амплоа в компанията на великолепните музиканти от „Ку-Ку бенд“, които се завръщат в ефира bTV, а на рояла ще застане Евгени Димитров – Маестрото, който е и продуцент на играта.

„Намерихме си прекрасен музикант, артист и певец за водещ, и смятам, че в лицето на Керана имаме страхотно попадение. Новата музикална игра е българският вариант на световен телевизионен формат, който от няколко десетилетия шества по целия свят със страхотен успех. Щастлив съм, че bTV реши да я направи и в България“, сподели Маестрото в интервю за „Тази сутрин“ днес.

„Много съм щастлива и още не мога да повярвам какво точно ми се случва. Много е различно да съм водеща, бендът и участниците са страхотни и със сигурност ще е много забавно за всички зрители, които ще ни гледат!“, вълнува се Керана преди старта на първия сезон на музикалната игра.

Невероятно! Ето коя е майката на Керана
НОВИНИ
Автор Антония Дамянова

Невероятно! Ето коя е майката на Керана

Автор Антония Дамянова