Автор
Ева Григорова

Джена вече е висшистка, специалността ѝ е доста любопитна

Певицата Джена се изфука с диплома за висше образование по криминалистика и национална сигурност във Варненския свободен университет.

По време на пандемията доста представителки на поп-фолка решиха да ставата висшистки. Сред тях бе и Джена, която въпреки че чакаше второ си дете, учеше здраво. Тя изчака да завърши успешно трети курс, за да изненада феновете си с новината, че ще става висшистка. Днес вече тя може да се похвали с диплом и така стана колежка на Ани Салич, която също завърши национална сигурност, но във Военната академия в София, припомня Hotnews.bg.

View post on Instagram
 

"Гордея се със себе си и това, което постигнах след 8 години здраво учене, две деца и стотици участия. Най-после и моята диплома е в ръцете ми", написа тя под снимка, на която е с тога.

През пандемията нейната колежка Деси Слава също разкри, че е студентка. Гласовитата блондинка записа икономика на туризма във Висшето училище по агробизнес в Пловдив. "Реших да намеря време да имам още едно образование. В днешното динамично време човек не знае кога ще му потрябва една такава диплома. Не исках да уча отново музика, но не че нямам какво да науча, а защото не се виждам като преподавател по пеене", споделя Деси Слава.

View post on Instagram
 

Пак тогава Емануела пък призна, че е записала висше образование, а специалността, която е избрала, е инженерна екология.

Джена показа дъщеричката си
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Джена показа дъщеричката си

Автор Ива Петрова