Автор
Ева Григорова

Похотливата ергенка Теа захвърли задръжките и го направи в предаване

Всички си спомнят Теа - колоритната участничка в последното издание на риалитито "Ергенът 3". Блондинката очевидно имаше проблем с агресията.

Наскоро тя доказа за пореден път, че няма никакви задръжки. Палавата блондинка прави секс пред погледите на хиляди зрители на онлайн любовно предаване. За няколко дни провокативната диджейка заби трима мъже, като с последния мина всякакви граници и се отдаде на разврат във фитнеса на любовното имение.

Теа
Теа

По-голямата изненада за мнозина беше, че преди да му се метне, именно с въпросния Симеон Теа беше в обтегнати отношения и дори заяви, че не може да го понася, защото за нея той е най-лицемерният и неискрен участник в предаването, пише Марица.

"С него вече сме доста близки. Странно е, че преживяхме такава метаморфоза. Колкото и да сме различни, осъзнах, че има и неща, по които си приличаме и искам да го опозная повече", оправдава се танцьорката.

Половият акт се случва, докато Теа има отношения с друг участник - музиканта Константин Ковачев, който изгря в "X фактор". Романтикът се опита да открие своята муза в ергенката, като блондинката успя да влезе под кожата му. Серенадите, прислугването и милите жестове към нея явно не дадоха резултат. Въпреки че двамата прекараха известно време заедно, Теа се хвърли в обятията на варненеца Симеон. Тяхната игра е още от самото начало на предаването.

View post on Instagram
 

В един от първите дни, под въздействието на алкохол, атрактивната диджейка започна да му отправя неприлични предложения. Въпреки че тогава младежът я отряза, тя не спря да го ухажва и дори си позволи да седне в скута му без бельо. Дръзката красавица заведе избраника си в тоалетната и започна да го опипва и целува страстно. Тогава не се стигна до нищо по-сериозно, но втората любовна атака на Теа се оказа успешна и двамата в крайна сметка се отдадоха един на друг. Поведението ѝ не остана скрито и предизвика дискусия в цялата къща.

Изхвърлиха Теа от „Ергенът“ от друго култово риалити
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Изхвърлиха Теа от „Ергенът“ от друго култово риалити

Автор Ива Петрова