Автор
Woman.bg

Преслава, Романос Колитос и 2BONA откриват парти сезона в София

В средата на септември морските страсти вече са отшумели и столицата е в очакване на нови парти емоции. И както винаги се случва повечето хитови заведения отварят официално по едно и също време. Нощният маратон в София започва още в четвъртък, когато, освен бутиковият бар Manco, отваря и луксозният ресторант Za Zu. Дата е 12 септември, а двете притегателни дестинации за столичните бохеми са буквално на една улица.

Za Zu открива сезона с гръцка вечер, а специален гост ще бъде Романос Колитос. Ресторантът гарантира лукса, емблематичен за бранда Za Zu, като в същото време предлага на своите гости приятелска и непринудена атмосфера. Той бе отличен за дизайн на годината на наградите DIBLA, а от този сезон стартира и с ново меню. Шеф Владимир Ангелов е селектирал предложения, които пренасят гостите през лекотата на гръцко средиземноморие и елегантността на френската ривиера, за да стигнат чак до изкусителната екзотика на Азия. През зимният сезон Za Zu ще работи всяка сряда, четвъртък, петък и събота.

Преслава пък е голямата звезда на официалното откриване на THE 1 Exclusive. Певицата излиза на сцената на луксозния клуб на петък 13-ти, което е очевидно доказателство, че не се страхува от фаталната дата и суеверията. Местата са отдавна напълно изчерпани, а листът на чакащите безкраен. Свободни места няма и Bedroom Premium club, където ще пеят македонските рапъри 2 BONA. Клубът е предпочитано място за забавление на младите, а купонът там продължава и на 14 септември (събота), когато зад пулта застават DJ Vasquez & Milen.