Автор
Ева Григорова

Джокович и Григор се забавляваха с Камелия на живо в столичен бар (ВИДЕО)

След шоуто на Новак Джокович и Григор Димитров, което се проведе в столичната "Арена София", двамата се насладиха на нощния живот на София. Двамата продължиха партито в столичен бар, където Ноле имаше шанса да се срещне с любимата си наша певица Камелия, която пък го зарадва с живо изпълнение на своя хит "Луда по тебе". Напоследък Джокович постоянно си припява тази песен. Оригиналът на този хит е от 1996 година и е на легендарната сръбска певица Лепа Брена.

Новак не пропусна да изпее версията на Камелия и след края на мача му с Гришо. Той помоли DJ Мартен да пусне парчето в зала "Арена София", но желанието му не бе изпълнено. Това обаче още повече разпали сърбина, който реши сам да подхване песента с микрофон в ръка.

Тази ситуация пък не остана скрита от самата Камелия, която коментира въпросната случка в социалните мрежи и обеща, че лично ще изпълни песента на Джокович. Впоследствие певицата изпълни обещанието си, което изключително зарадва Ноле, който се развихри и дори танцува с нея, като двамата с Гришо хвърляха салфетки.

Новак Джокович покори българските сърца с изпълнение на "Луда по тебе"
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Новак Джокович покори българските сърца с изпълнение на "Луда по тебе"

Автор Ева Григорова