Автор
Теодор Муховски

Папи Ханс пострада с коленете след странен танц

Ексцентричният Папи Ханс е със скъсани коленни връзки. Певецът дори намеква, че тази травма го сполетява за пореден път. Когато лекарят го попитал как отново се е подредил така, Папи му показал видео от свой концерт, на което той изпълнява някакъв странен, но забавен за публиката танц на сцената, микс между брейк и казачок. Той наистина натоварва изключително коленете, така че е възможно да е причина за премеждието на Папи Ханс.

View post on Instagram
 

Фенове на поп светилото се обезпокоиха сериозно от инцидента с любимия си изпълнител. Те обаче си задават въпроса как такъв трениращ всекидневно с часове във фитнеса и нонстоп танцуващ на сцената млад мъж е допуснал това да му се случи. И пожелават на популярния певец да се пази и да не се впуска в толкова динамични танци на участията си.

View post on Instagram
 

Досега Папи Ханс не е пропускал да помества в социалните мрежи кратки видеа на своите тренировки във фитнеса и различни физически упражнения за "здрав дух в здраво тяло". Миналата година той сподели, че е минал през период на депресия, но се е изцерил с писане на песни.

Ретроградният Меркурий удари лошо Папи Ханс
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ретроградният Меркурий удари лошо Папи Ханс

Автор Ева Григорова