Автор
Ева Григорова

Звездна сватба и щастие за Невена Цонева: Дъщерята на Венелин Венков каза "Да"

Щастливо събитие белязва живота на Невена Цонева и Венелин Венков. Тяхната по-голяма дъщеря Паулина Венкова, от предишния брак на Венелин, сключи граждански брак на 18 септември 2024 г.

View post on Instagram
 

Паулина е дъщеря на Венелин от предишната му връзка с жена от Норвегия. Съдбата отрежда той да я отглежда сам, след като майка ѝ ги напуска, когато Паулина е била едва на три месеца. Невена Цонева влиза в живота им през 2007 г., когато малката Паулина все още не била започнала училище.

View post on Instagram
 

Венелин сподели емоционален момент от сватбения ден в социалните мрежи, публикувайки снимка от церемонията по подписването. На кадъра се вижда Паулина, облечена в бяла рокля, държаща букети цветя, до нея стои нейният съпруг.

Въпреки че Паулина е прекарала значителна част от живота си в Холандия, тя решава да се завърне и да заживее в България със своя партньор.

Венелин написа в социалните мрежи: "Голямото дете се омъжи". Той добави и топло послание: "Обичайте се! Обичам ви".

View post on Instagram
 

В скорошно свое телевизионно интервю за "Преди обед", Венелин и Невена намекнаха за възможността да станат баба и дядо. Венко сподели: "Миналата година като я питах дали ще ставам дядо тя не прояви ентусиазъм. Сега обаче ми вика: тате, идваме си, ще си направим едно хубаво лято, тъй че... готви се".

View post on Instagram
 

В същото интервю двамата разкриха и причината за Венко да напусне "Ку-ку Бенд" след като 30 години беше част от легендарния бенд. Венелин обясни: "Най-вече, защото Слави го няма". Той добави: "По-добре да обърнем внимание на това тук до нас, отколкото да продължаваме с тези неща", визирайки сина им Александър.