Автор
Ева Григорова

Гала за дъщеря си: Тя е истински герой, готова е на всичко в името на бебчето

Дъщерята на популярната водеща Гала, Мари Константин, е в последния етап на бременността си и спазва препоръчителен режим за задържане. Състоянието ѝ не буди притеснения, тъй като се възстановява в домашна обстановка.

View post on Instagram
 

В интервю за "На фокус с Лора Крумова", Гала сподели: "Мари не се чувства най-комфортно, трябва малко да лежи до края на бременността. Тя е истински герой, готова е на всичко в името на това всичко да е наред с бебчето".

Мари, която от години се бори с автоимунно заболяване, преживя два пъти COVID-19 без възможност за ваксинация поради здравословното си състояние.

View post on Instagram
 

Гала с ентусиазъм говори за предстоящата си роля на баба: "Джуджи е другата баба. Двете сме изключително щастливи, само за това си говорим, когато се видим. Даже ѝ казах, дай и нещо друго да обсъждаме, но не се получава. Наистина станахме баби."

View post on Instagram
 

Очаква се момиченцето - първото внуче на Гала, да се роди съвсем скоро, тъй като Мари вече е в деветия месец.

Въпреки натоварения си график, Гала намери време да посети дъщеря си в първия си работен ден след лятната ваканция. Тя донесе на Мари гигантски домат от собствената си градина край язовир "Искър" и я зарадва с домашно приготвен качамак по рецепта на своята майка.

Бащата на Мари също активно участва в грижите, приготвяйки вкусно ястие от месо със задушени картофи, показвайки, че бъдещата майка се е отказала от строгия си хранителен режим в този специален период.